Suriyeli Annenin Feryadı: Çocuklarım Açlıktan Çığlık Atıyor

Rusya ve İran destekli Esed güçlerinin Suriye’de sürdürdüğü zulüm düzeni daima çocuklarını düşünen anneleri ağlatmaya devam ediyor.

Haksöz Haber

Beşşar Esed rejimi tarafından Rusya ve İran’ın destekleriyle Suriye’de sürdürülen zulüm düzeni yüzünden insanlar ya hayata veda ediyor ya topraklarını terk etmek zorunda kalıyor ya da her şeye rağmen ülkelerinde yaşamaya çalışıyor.

Hayatını kaybedenler ve topraklarını terk edenler rejimin zulmünden kurtuluyor ancak ülkelerinde kalıp yaşamaya çalışanların üzerinde bitmek bilmeyen bir tedirginlik oluyor çünkü her an bir hava saldırısına maruz kalabilir ve o saldırıda yaşamını yitirebilir veya yaralanabilirler.

Böyle bir ülkeden gelen görüntüler arasında en çok yürek burkanlar annelerin feryadını içerenler oluyor. Onlar kendilerinden ve her şeyden önce çocuklarını düşünüyorlar.

İşte, aşağıda yer alan video da bu annelere bir örnek. Esed güçlerine bağlı bir keskin nişancı tarafından vurulan kadın, kendi acısını unutup ağlayan gözlerle “Çocuklarım açlıktan çığlık atıyor.” diye dert yanıyor:

Suriye Haberleri

Şara: Suriye'de devlet içinde devlet oluşumları hiçbir şekilde kabul edilmeyecek
Suriye Savunma Bakanlığı Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı
Sipan Hamo: Uluslararası toplumun bizimle olduğunu varsaymakla hata yaptık
Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa, dezenformasyonla mücadelede çok katmanlı stratejiler benimsediklerini söyledi
Rakka’da nehrin taşması sonucu araziler su altında kaldı