Suriye’de Son İki Günde 199 Kişi Katledildi (VİDEO)

Esed güçlerinin düzenlediği saldırılar sonucunda son iki günde 199 kişi daha hayatını kaybetti. Ölenler arasında tam 41 çocuk ve 16 kadın var.

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de rejime bağlı güçlerin saldırıları kesintisiz devam ediyor. Özellikle Halep ve Şam kırsalında varil bombalı saldırılarını yoğunlaştıran rejim güçlerinin havadan ve karadan saldırıları neticesinde son iki günde 199 kişi hayatını kaybetti.

Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) 3 Şubat 2014’te 134; 4 Şubat 2014’te ise 65 kişinin öldüğünü kaydetti.

LCC’nin verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden 199 kişi arasında 41 çocuk ve 16 kadın bulunuyor. 19 kişinin ise işkencede can verdiği tespit edildi.

LCC’nin günlük rapor verilerine göre ölenlerin 119’u Halep’ten. Şam kırsalında 35, Humus’ta 21, Hama’da 10, İdlib’de 7, Dera’da 5 ve Haseke’de 1 kişi hayatını kaybetti.

İşte Halep'e Bağlı Mesekin Hanano'daki saldırıdan görüntüler (18+)

Suriye Haberleri

Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti
Ahmed Şara: "Halep, tüm Suriye’ye açılan kapımızdı"