Suriye’de Son İki Günde 199 Kişi Katledildi (VİDEO)

Esed güçlerinin düzenlediği saldırılar sonucunda son iki günde 199 kişi daha hayatını kaybetti. Ölenler arasında tam 41 çocuk ve 16 kadın var.

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de rejime bağlı güçlerin saldırıları kesintisiz devam ediyor. Özellikle Halep ve Şam kırsalında varil bombalı saldırılarını yoğunlaştıran rejim güçlerinin havadan ve karadan saldırıları neticesinde son iki günde 199 kişi hayatını kaybetti.

Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) 3 Şubat 2014’te 134; 4 Şubat 2014’te ise 65 kişinin öldüğünü kaydetti.

LCC’nin verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden 199 kişi arasında 41 çocuk ve 16 kadın bulunuyor. 19 kişinin ise işkencede can verdiği tespit edildi.

LCC’nin günlük rapor verilerine göre ölenlerin 119’u Halep’ten. Şam kırsalında 35, Humus’ta 21, Hama’da 10, İdlib’de 7, Dera’da 5 ve Haseke’de 1 kişi hayatını kaybetti.

İşte Halep'e Bağlı Mesekin Hanano'daki saldırıdan görüntüler (18+)

Suriye Haberleri

Ekin Yayın Grubu Şam Kitap Fuarı'nda
Şam devlet televizyonunda ilk kez Kürtçe yayın yapıldı
Rus heyeti Şam'da Suriyeli yetkililerle Rusya'nın Suriye'deki askeri varlığını görüştü
Esed rejiminin cezaevlerinde 96500 kişi katledilmiş
Haseke’de Suriye ordusu kontrolü devralıyor