Suriye’de Katliam Devam Ediyor: 76 Şehit

Esed’e bağlı rejim güçleri havadan ve karadan sivil halkın üzerine füze ve bomba yağdırmaya devam ediyor. Dünkü saldırılarda 9’u kadın, 10’u çocuk 76 kişi katledildi.

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Beşşar Esed rejimine bağlı ordu ve çetelerin saldırıları Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor.

Dünkü saldırılar neticesinde 76 kardeşimiz daha hayatını kaybetti. Yerel Koordinasyon Komiteleleri (LCC) ölenler arasında 10 çocuk ve 9 kadın bulunduğunu açıkladı. Ayrıca bir kişinin işkenceyle şehit edildiğinin tespit edildiği bildirildi.

LCC’nin verilerine göre Halep’te 36 kişi, Şam ve kırsal bölgelerinde 19 kişi, Dera’da 6 kişi, Deyr ez-Zor’da 5 kişi, Hama’da 4 kişi, İdlib’de 3 kişi, Haseke’de 2 kişi ve Humus’ta bir kişi Esed güçlerinin saldırılarında hayatını kaybetti.

Suriye Haberleri

Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti
Ahmed Şara: "Halep, tüm Suriye’ye açılan kapımızdı"