Suriye’de Halk Kendi Ölüm Videosunu Çekiyor

Rusya’nın İdlib’in Zerdene bölgesinde gerçekleştirdiği saldırının yeni görüntüleri, izleyenleri şoke etti.

Rusya’nın 7 Haziran gecesi İdlib Zerdene’ye düzenlediği saldırının cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüleri can pazarını gözler önüne serdi. Yardıma gidenlerin ve yaralıların üzerine atılan bombalar Rus hükümeti ve yandaş medyasının yalanlarını gözler önüne serdi.

7 Haziran gecesi İdlib’deki Zerdene yerleşim birimini vuran Rus uçakları  6’sı çocuk 11’i kadın 44 sivili şehid etmiş, 100’den fazla kişinin yaralanmasına sebep olmuştu.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ve Beyaz Baretliler, Mübarek Ramazan gecesi sabaha kadar süren bombardımanda göçük altında çıkarılmayı bekleyenlerin olduğu bilgisini verilmişti.

 

Kaynak: Fetih Medya

Suriye Haberleri

Suriye'deki şiddetli yağışlar nedeniyle 6 kamptan 173 aile tahliye edildi
BM: Suriye Cumhurbaşkanı, İçişleri ve Dışişleri Bakanlarına karşı geçen yıl 5 suikast girişimi önlendi
Suriye hükümeti ABD'nin çekildiği stratejik Tenef Üssü'nü teslim aldı
Şam Uluslararası Kitap Fuarı’nda Kürtçe bölüm açıldı
Ekin Yayın Grubu Şam Kitap Fuarı'nda