Suriyede Bu Cuma Peygamberimize Adandı

Suriye'de dün ülke genelinde 137 kişi daha can verdi... Cuma gösterilerinde halk Hz. Peygamber için sokaklardaydı...

HAKSÖZ-HABER

Suriye halkı dünkü Cuma gösterilerini Peygamberimiz Hz. Muhammed’e adadı. Birçok yerde yapılan gösterilerde Peygamberimizle ilgili sloganlar atıldı.

Muhalif Suriye halkının sokak gösterileri devam ederken Baas rejimine bağlı ordunun ülkenin birçok bölgesindeki saldırıları ve bombardımanı da sürüyor.

Ordunun Halep'e gerçekleştirdiği saldırılarda 11'i çocuk, 14'ü de kadın olmak üzere 41 kişinin öldüğü belirtildi.

Suriye Genel Devrim Konseyi, Halep'te işkence yapıldıktan sonra elleri bağlı çoğu kurşunu dizilerek infaz edilmiş 17 cesedin bulunduğunu aktardı.

Yapılan açıklamada başkent Şam ve banliyölerinde 37, Deyr Ezzor'da aralarında 2'si kadın olmak üzere 14, İdlib'te 8, Humus, Hama ve Lazkiye'de 5'er olmak üzere Cuma günü ülke genelinde toplam 137 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Suriye Haberleri

Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz
Şam Kalp Hastanesi'nde ilk 5 ayda binlerce hasta şifa buldu
Yermuk Kampı Rusya, İran ve Esed rejiminin katliamlarının sembollerinden biri olmayı sürdürüyor