Sur'da PKK'nın Verdiği Zarar Her Geçen Gün Artıyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesine terör örgütü PKK mensuplarının verdiği zarar her geçen gün artıyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin temin edilmesi amacıyla başlatılan operasyon kapsamlı şekilde sürüyor.

Özellikle son 20 gündür bölgede saldırılarını artıran PKK'lıların ev ve iş yerlerine verdiği tahribat artıyor. Çatışmanın yoğun şekilde yaşandığı Fatihpaşa ve Cemal Yılmaz Mahallesi'ndeki birçok ev ve iş yeri PKK militanlarının infilak ettirdiği patlayıcılar nedeniyle kullanılamaz hale gelirken, binalarda da çok sayıda kurşun izleri dikkati çekiyor.

PKK'lılarca açılan hendekler, kurulan barikatlar ve infilak ettirilen el yapımı patlayıcılar sonucu cadde ve sokaklardaki alt yapı şebekesi de kullanılamaz hale geldi.

PKK'lılar okulu "harabe"ye çevirdi

PKK'lı militanların saldırıları sonucu adeta "harabe"ye dönen Mardinkapı İlkokulu/Ortaokulu, PKK örgütünün bölgedeki binalarda oluşturduğu tahribatı gözler önüne seriyor.

PKK'lılarca masa ve sıraların yakılıp büyük zarar verilen okulda, öğrenciler tarafından çizilen ve sınıflardaki panolara asılan resimlerde bile mermi izleri bulunuyor.

AA

Haber Haberleri

Sinan Ateş cinayetine karışan kuryeden ‘görev tamam’ pozu
Türkiyeli üniversitelerden ABD'deki öğrencilere Gazze desteği
Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan oldu
AK Parti'li Kanat, İsrail'i kınamayan yetkililerin konuşma meşruiyetlerini kaybettiğini vurguladı