Siyonistlerin Hedefinde Bu Kez Anne Babalar Var

İsrail'in, 'çocukları taş attığı' tespit edilen Filistinli anne ve babaları, yüksek miktarda para cezasıyla cezalandırmaya hazırlandığı bildirildi.

İsrail'in, "çocukları taş attığı" gerekçesiyle Filistinli anne ve babaları cezalandırmaya hazırlandığı bildirildi.

İsrail'in Yediot Ahronot gazetesinde yer alan habere göre, İsrail Adalet Bakanı Ayalet Şakel ve Refah Bakanı Haim Katz tarafından hazırlandığı bildirilen yasa tasarısına göre, "taş attığı tesbit edilen" Filistinli çocukların anne ve babalarına yüksek miktarda para cezası verilecek. Bununla birlikte Filistinli çocuklara verilen cezalar da artırılacak.

Filistinli ailelere yönelik bu adım, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun "taş ve molotofkokteyli atanlara" karşı "savaş ilan ettiğini" söylemesi ve polise "vur emri" vermesinin ardından geldi.
 

(AA)

Filistin Haberleri

Filistinliler, cuma namazını kapatılan Mescid-i Aksa'nın çevresinde kıldı
Kudüs’te şahadet, Batı Şeria’da direniş
İsrail güçleri Filistinlilerin evlerini askeri üslere dönüştürüyor
Gazze’de engellenen hayaller
BM’den ağır işkence altındaki Dr. Ebu Safiye’nin serbest bırakılması çağrısı