Siyonistler Mescid-i Aksa’ya Girişi Engelliyor

Siyonist İsrail polisi, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girmesine engel oluyor.

Siyonist İsrail polisinin, cemaatin ve ilim halkalarına katılan öğrencilerin Mescid-i Aksa'ya girmelerini engellediği bildirildi.

AA muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, her gün düzenli olarak namaz kılmak için gelen cemaat ve Kuran okunan ilim halkalarına katılan öğrencilerin bugün Mescid-i Aksa'ya girmeleri engellendi.

Öte yandan, Siyonist İsrail polisinin gözetiminde olan Mescid-i Aksa'nın içerisindeki El-Kıbli camisine de Yahudi kadınlar saldırdı. Mescid-i Aksa'yı korumakla görevli Filistinliler, Yahudi kadınlara engel olmak isterken, Siyonist İsrail polisi camiye girmelerine yardımcı olmak için güç kullandı.

İsrail polisi, geçen çarşamba günü Mescid-i Aksa içerisinde bir kız öğrenciye saldırarak, başörtüsünü zorla çıkarmıştı.

Filistin Haberleri

Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
Hamas'tan uyarı: Gazze için acil müdahaleye ihtiyaç var
UNICEF: Gazze'de ateşkes sürecinde 260'tan fazla çocuk öldürüldü
Gazze’de öğrencilerin öğrenim hayatları askıya alınmış durumda