Siyonist rejim, ramazanın ilk cuması için Kudüs'te 3 bin polis görevlendirdi

Katil İsrail, Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa'da kılınacak ramazanın ilk cuması için Kudüs'te 3 bin polis görevlendirdi.

İşgalci İsrail tarafından yapılan açıklamada, ramazan ayının ilk haftasında binlerce polisinin Eski Şehir bölgesinde faaliyet gösterdiği belirtildi.

Yaklaşık 3 bin polisin şehir genelinde faaliyet göstereceği ve konuşlanacağı kaydedilen açıklamada, polislerin özellikle işgal altındaki Doğu Kudüs'te ve Eski Şehir'in ara sokaklarında görev yapacağı aktarıldı.

Açıklamada trafik güzergahlarındaki polislerin faaliyetlerinin de artırılacağı belirtilerek bazı yolların yerel saatle 06:00-15:30 arasında trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

İsrail, kısıtlama uygulayacağını açıklamıştı

Siyonist rejim Hükümet Sözcüsü David Mencer, gazetecilere yaptığı çevrim içi açıklamada, kamu güvenliği gerekçesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da Mescid-i Aksa'da "güvenlik kısıtlamaları" uygulayacaklarını açıklamıştı.

Mencer, kısıtlamalar hakkında detay vermemişti.

Filistin Haberleri

İsrail 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 22 bin Filistinliyi hapsetti
Esir aileleri üzerinden bilgi toplayan siyonist kadın ajan deşifre edildi
Gazze'de kimliği belirsiz şehitler defnedildi
Gazze'de etkili olan kum fırtınası Filistinlilere zor anlar yaşatıyor
Gazze'de 8 bin şehit enkaz altında, 3 bin Filistinli ise meçhul!