Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!

Özgür-Der Üniversite Gençliği, ABD üniversitelerindeki Gazze eylemleri sebebiyle baskıya maruz kalan öğrencilere destek için yarın (26 Nisan) saat 12.00’da Beyazıt Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirecek.

HAKSÖZ HABER

ABD'de Columbia Üniversitesi’nde başlayan ve farklı eyaletlerdeki üniversitelere de yayılan Gazze eylemleri üniversitelerin Siyonist çete ile olan ilişkilerini sonlandırmasını talebini dillendiriyor. Üniversite yönetimlerinin buna tepkisi ise oldukça sert oldu. Barışçıl gösterilere karşı öğrenciler hakkında soruşturmalar başlatıldı ve eylemleri organize eden öğrenciler çeşitli baskılara maruz kaldı.

Özgür-Der Üniversite Gençliği, ABD üniversitelerindeki Gazze eylemleri sebebiyle baskıya maruz kalan öğrencilere destek için yarın (26 Nisan) saat 12.00’da Beyazıt Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirecek.

7 aydır devam eden vahşete ABD tam desteğini sürdürürken ABD’deki üniversite öğrencilerinin işgal karşı tutumu büyük bir vicdan örneği anlamına geliyor. İnsani ve vicdani hasletlerle Gazze direnişini destekleyen öğrencilerle dayanışma bilincini yükselterek Siyonist çete ve destekçilere gereken mesajı ulaştırmak için kampüsleri ayağa kaldıralım! Gazze için kampüsler ayağa, yaşasın küresel intifada!

Haber Haberleri

Yılmaz: Yeni anayasa çalışmaları tamamlanmak üzere
İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi