Şirvan'da Cenazesi Çıkarılan İşçi Sayısı 10'a Yükseldi

Şirvan'da meydana gelen faciada yürütülen arama kurtarma çalışmalarında enkaz altından cenazesi çıkarılan işçi sayısı 10'a yükseldi. Diğer 6 işçinin toprak altından çıkartılması için çalışma sürüyor.

Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altından cesedi çıkartılan işçi sayısı 10'a yükseldi.

Maden köyünde 17 Kasım'da yaşanan faciada toprak altında kalan işçiler için AFAD koordinesinde başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı Doğal Afetler Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı ile AFAD'a ait 15 eğitimli köpek yardımıyla enkazın bulunduğu bölgede arama yapılması sonucu çalışmaların yoğunlaştığı yerde tespit edilen bir işçinin daha cesedi çıkarıldı.

Enkaz altından çıkartılan ceset, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Toprak altında kalan diğer 6 işçinin çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

 

Gündem Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesine rüşvet operasyonu: 25 gözaltı kararı
Bolu Belediyesi'ndeki irtikap soruşturmasında iddianame tamamlandı
Irkçı ve katilsevici Burcu Köksal AK Parti'ye katıldı
Sarıyer'de yanan İETT otobüsü kullanılamaz hale geldi
Hane halkı büyüklüğünün en yüksek olduğu il Şırnak oldu