Şener Eruygur, 3 Hafta Gözlem Altında

Ergenekoncu paşa Şener Eruygur, rahatsız olup olmadığı tespiti için dün Adli Tıp'a getirildi.

HAKSÖZ-HABER

“Ergenekon” davasında tutuksuz olarak yargılanan emekli Orgeneral Şener Eruygur, mevcut rahatsızlığının ceza ehliyetini etkileyip etkilemediğinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığına sivil bir araçla, ambulans eşliğinde getirilen Eruygur’un, yatışı yapıldı.

Eruygur, “Ergenekon” davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin aldığı “mevcut rahatsızlığının ceza ehliyetini etkileyip etkilemediğinin tespitine” ilişkin karar üzerine, en fazla 3 hafta gözlem altında tutulacak.

Eruygur, emekli olduktan sonra Atatükçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanlığı yapıyordu.

Ergenekon sanıklarının öne çıkan birçok ismi GATA’ya kapağı atarak cezaevinde yatmaktan kurtulmuş; bu nedenle siyasi literatürde “GATAkulli” kavramı ortaya çıkmıştı.

Haber Haberleri

Erzurum, Van, Ağrı ve Muş'ta kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı