Sel mağdurları Kılıçdaroğlu ve Soyer'e tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de temaslarda bulundu. Sel felaketinde zarar gören esnafı ziyaret etti. Esnaf hem ona hem belediye başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan İzmir'deydi. Selden zarar gören esnafı ziyaret etti.

Hem ona hem de Kılıçdaroğlu'nun öncesinde mağdurları ziyaret eden Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik eleştiriler oldu.

Sel mağdurlarından şikayet

Bir esnaf, "Vatandaş ve esnaf olarak canım yandı. Altyapı İzmir'de gerçekten bitik. Burada 35 senedir CHP var. Lütfen bu altyapıyı düzeltin" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Başka bir kişi ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Kaç gündür yoksunuz bak. Burada hiç ekip yoktu sabahtan beri. Gerçekleri söylüyoruz. Sırf Kılıçdaroğlu gelecek diye burada bir dünya ekip var"

Gündem Haberleri

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
2026 yılı bütçe kanun teklifi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi
Sosyal medyada fotoğraf paylaşmayın: Kız öğrencilere yapay zekalı tuzak
Urfalılar Coca Cola'yı boykot etti, satılamayan 12 bin litre imha edildi
Bakanlık Yavaş hakkında izin verdi: Soruşturulacak!