Sarıgül: Yumrukladığım Kişi AK Partili!

Sarıgül'e, Feshane'de bir vatandaşa yumruk attığı iddiası soruldu. Sarıgül, "Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan Yardımcısı'nın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. AK Partili bir arkadaş olduğu ortaya çıktı" dedi.

Mustafa Sarıgül, Feriköy'de CHP Şişli Belediye başkan adayı Hayri İnönü ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlara selam veren Sarıgül, Şişli esnafından helallik istedi.

Sarıgül'e, Feshane'de bir vatandaşa yumruk attığı iddiası soruldu.

Sarıgül, şöyle cevap verdi:

"Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan Yardımcısı'nın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. AK Partili bir arkadaş olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oradaki arkadaşımız bir vatandaş değil, bir siyasi partinin en üstlerdeki görevlisinin abisi. Bu tip provokasyonlar bundan sonra da olacak. Sayın Başbakan konunun üzerine de gitti. Kendisine yakışan konuşmalar yaptı, kendisini tebrik ediyorum. Önce Başbakan, bir AK Partiliye bir muhalefet belediye başkan adayı geldiğinde nasıl davranılması gerektiğini öğretecek. Biz hiçbir zaman vatandaşlarımıza negatif bir konuşma yapmayız. Ama Başbakan'ın bizim üzerimize göndermeye çalıştığı militanların cevabını da yurttaşlarımız 30 Mart'ta sandıkta verecekler. Ben 30 Mart günü sarı gülün, kırmızı gülün kim oluğunu biliyorum. Ama mor gülün kim olduğunu sandıkta yurttaşlarımız gösterecek." 

 

Haber Haberleri

Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye'ye taziyede bulundu
Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor