Şam'da 200 Zeytin Ağacı Dikildi

Suriye'nin başkenti Şam'ın doğusundaki Cober Mahallesi'nde, intifadanın başlamasının 5'inci yıl dönümü münasebetiyle yaklaşık 200 zeytin ağacı dikildiği bildirildi.

Cober basın sorumlusu Mahir Ebu el-Hayr, yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin yanı sıra, çok sayıda aktivist, kadın, çocuk ve sivil savunma çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında, Esed rejiminin bombardımanlarında yıkılan evlerin molozları üzerine 200 zeytin ağacı dikildiğini söyledi.

Hayr, başlattıkları kampanyayla devrimin devam ettiğini göstermeyi ve mahalleye yeniden "can" vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Faaliyete katılanlar ise ağaçların meyvesinden yeyinceye kadar bu topraklardan gitmeyeceklerini vurguladı.

AA

Suriye Haberleri

Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz
Şam Kalp Hastanesi'nde ilk 5 ayda binlerce hasta şifa buldu
Yermuk Kampı Rusya, İran ve Esed rejiminin katliamlarının sembollerinden biri olmayı sürdürüyor