Rus Jetleri Halep'te Sivilleri Katletti: 4'ü Çocuk 19 Ölü

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in batısındaki İbyin beldesine düzenlediği hava saldırısında 4'ü çocuk 19 sivil hayatını kaybetti.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus jetlerinin Halep'in batısındaki İbyin beldesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu aralarında 4 çocuğun da bulunduğu 19 sivil yaşamını yitirdi.

Rusların bombardımanında yaralananların beldedeki sahra hastanesinde tedavi altına alındığını ifade eden yetkililer, Rusların saldırısında çok sayıda yerleşim yerinin hasar gördüğünü kaydetti.

Yetkililer ayrıca, Rus savaş uçaklarının kentin Kafr Hamra beldesi ile Anadan ve Hreytan ilçesini de bombaladığını belirtti. Söz konusu belde ve ilçelere düzenlenen saldırılar sonucu çok sayıda sivilin yaralandığı ifade edildi.

Suriye Haberleri

Suriye'de uyuşturucuyla mücadelede 697 milyon captagon hap ele geçirildi
İşgalci İsrail askerleri Suriye'nin Dera kırsalındaki bir köye girdi
Esed rejimi sonrası Suriye: Siyonist İşgalciler nasıl bir "yerleşim planı" yapıyor?
Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı