Rejimin Kontrolündeki Tartus ve Ceble'de Patlama

Suriye'de rejimin kontrolündeki sahil kentleri Tartus ve Ceble'de meydana gelen bir dizi patlamada ilk belirlemelere göre 65 kişi öldü.

Suriye'nin batısında yer alan, rejimin kontrolündeki sahil kentleri Tartus ve Ceble'de meydana gelen bir dizi patlamada ilk belirlemelere göre 65 kişinin öldüğü bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, sahil kesiminde yer alan Tartus ve Lazkiye kırsalındaki Ceble'de meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 65 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişinin yaralandı. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu ifade edilirken, olay yerinde büyük çaplı hasar meydana geldiği kaydedildi.

Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan haberde Tartus'taki patlamanın otogar yakınlarında olduğu ifade edildi.

AA

Suriye Haberleri

Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti
Ahmed Şara: "Halep, tüm Suriye’ye açılan kapımızdı"