Putin'den Savaşa Hazır Olun Emri

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkenin uzak doğusundaki birliklere ani savaşa tam hazır olma emri verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ordunun savaşa hazırlık seviyesini kontrol etmek amacıyla, ülkenin uzak doğusundaki birliklere ani savaşa tam hazır olma emri verdi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Putin'in doğudaki birliklerini ani denetleme emri verdiğini belirterek, "Putin'in emri ile Doğu Birlikleri yerel saatle 10.00'dan itibaren savaşa tam hazır duruma geçirildi" dedi.

Putin'in emriyle alarm durumuna geçirilen birlikler, tüm unsurlarıyla tatbikat yapacak.

Komuta Merkezi Habarovsk kentinde bulunan Doğu Birlikleri, Rusya'nın Zabaykalye ve uzakdoğu bölgelerindeki askerlerden oluşuyor.

Geçen ay da Doğu Birlikleri'nde ani denetim yapılmış ve Primorskiy bölgesinde konuşlandırılan askerlerin savaş hazırlığı denetlenmişti.

Haber Haberleri

Yılmaz: Yeni anayasa çalışmaları tamamlanmak üzere
İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi