Polisten Kaçmak İçin 4. Kattan Atlayan FETÖ Finansörü İş Adamı Öldü

Polisten kaçarken 4. kattan atlayarak hayatını kaybeden FETÖ'cü iş adamının valizinden çıkanlar yurtdışına kaçmaya hazırlandığını gösteriyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağlamak suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen iş adamı Vedat Savlu’nun Sülübey Mahallesi’ndeki evine gitti.

4. KATTAN ATLADI

Polislerin geldiğini gören Savlu, ekiplerden kaçmak için evinin bulunduğu binanın 4. katından atladı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralanan Savlu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. İş adamı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UÇAK BİLETİ VE TAPULAR BULUNDU

Zanlının evi çevresinde arama yapan polis ekipleri, Savlu'nun kaçarken binadan attığı valizi buldu. Ensonhaber’in aktardığına göre valizde, Savlu'nun adına alınan 3 Ağustos tarihli Lizbon uçak bileti, çok sayıda tapu belgesi ve senet ele geçirildi.

Valizde ayrıca yüklü miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda kredi kartı, banka hesap cüzdanı ve boş zarfın bulunduğu kaydedildi.

Gündem Haberleri

10 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
Kreş ve Gündüz Bakımevleri Yönetmeliği yürürlüğe girdi
TBMM'de sandalye dağılımı değişti
Sosyal medyada NATO sansürü de nereden çıktı?
DMM "NATO Zirvesi nedeniyle Ankara'da 2 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağı" iddiasını yalanladı