PKK'nın Yaraladığı Komiser Yardımcısı Hayatını Kaybetti!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lılara yönelik operasyonda yaralanan Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Enis Kırımlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

PKK’lılarca Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında polis ekiplerine PKK’lı saldırganlarca düzenlenen saldırıda bir polis memuru hayatını kaybetmiş ve komiser yardımcısı Kırımlı yaralanmıştı.

Saldırıda ağır yaralanan Kırımlı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kırımlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silvan'da, Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklara PKK’lılarca kazılan hendeklerin kapatılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından, “güvenlik” güçlerince operasyon başlatılmıştı.

PKK’lı saldırganlarca düzenlenen saldırıda yaralanan özel harekât polisi Necmi Çakır da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

AA

Haber Haberleri

Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
Erzurum, Van, Ağrı ve Muş'ta kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu