PKK’nın Kaçırdığı Muhtarın Cansız Bedeni Bulundu!

PKK’lı militanlarca kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Güven’in, Akşar köyü yakınlarında yol kenarında cansız bedeninin bulunduğu bildirildi.

Bitlis’te 26 Eylül’de PKK’lı militanlarca kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven’in cansız bedeni, Akşar köyü yakınlarında bulundu.

Hizan Muhtarlar Derneği Başkanı Bedirhan Uğuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PKK’lılarca kaçırılan Güven’den bir süredir haber alınamadığını hatırlattı.

Cansız Bedeni Yol Kenarında Bulundu!

Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığını anlatan Uğuş, şöyle konuştu:

“26 Eylül’de kaçırılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven’in cesedinin Akşar köyü yakınlarında yol kenarına bırakıldığını öğrendik. Bunun üzerine güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonla cesedi olay yerinden alınarak, Hizan Devlet Hastanesi morguna getirildi. Buradaki işlemlerin ardından Güven’in cenazesi, otopsi için Van’a gönderildi.”

Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, 26 Eylül’de PKK’lı militanlarca saat 20.00 sıralarında evinden kaçırılmıştı.

Gündem Haberleri

Sosyal medyada NATO sansürü de nereden çıktı?
DMM "NATO Zirvesi nedeniyle Ankara'da 2 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağı" iddiasını yalanladı
LGBT dostu sapık öğretmen de okul müdürü de kovuldu
Yılbaşından bu yana 23,9 ton uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul'da ikili eğitim oranı yüzde 19'a düşürüldü