PKK’nın Kaçırdığı Muhtarın Cansız Bedeni Bulundu!

PKK’lı militanlarca kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Güven’in, Akşar köyü yakınlarında yol kenarında cansız bedeninin bulunduğu bildirildi.

Bitlis’te 26 Eylül’de PKK’lı militanlarca kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven’in cansız bedeni, Akşar köyü yakınlarında bulundu.

Hizan Muhtarlar Derneği Başkanı Bedirhan Uğuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PKK’lılarca kaçırılan Güven’den bir süredir haber alınamadığını hatırlattı.

Cansız Bedeni Yol Kenarında Bulundu!

Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığını anlatan Uğuş, şöyle konuştu:

“26 Eylül’de kaçırılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven’in cesedinin Akşar köyü yakınlarında yol kenarına bırakıldığını öğrendik. Bunun üzerine güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonla cesedi olay yerinden alınarak, Hizan Devlet Hastanesi morguna getirildi. Buradaki işlemlerin ardından Güven’in cenazesi, otopsi için Van’a gönderildi.”

Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, 26 Eylül’de PKK’lı militanlarca saat 20.00 sıralarında evinden kaçırılmıştı.

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama
Ankara'da iki kardeşe saldıran köpeğin sahibi tutuklandı
Türkiye'de kültür harcamaları yüzde 83 arttı