PKK, Nusaybinli Aileyi İkinci Kez Vurdu

PKK, Mardin'in Nusaybin ilçesinde evinden ettiği aileyi yerleştikleri Kızıltepe'de ikinci kez vurdu.

Nusaybin'de PKK'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalarak bir süre önce Kızıltepe ilçesine yerleşen Daham Özdemir ve 3 çocuğu, Aşiti Mahallesi'nde önceki gün bomba yüklü araçla düzenlenen, 1’i polis 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda yaralandı.

PKK'lıların ikinci kez vurduğu ailenin tedavisi Mardin Devlet Hastanesinde sürüyor.

Örgüte tepki gösteren baba Özdemir, bu saldırıların son bulmasını istiyor.

Özdemir, saldırının gerçekleştiği gün Kızıltepe Devlet Hastanesinin bulunduğu caddede çocuklarıyla yürümekte olduklarını söyledi.

AA’nın aktardığına göre bu sırada patlamanın meydana geldiğini, en küçüğü 5,5 yaşında olan 3 çocuğu ile yaralandıklarını ifade eden Özdemir, "Biz çocuklarımıza ağladık, başka kimse ağlamasın. Nusaybin'deki terör saldırıları nedeniyle yanımıza bir çanta dahi alamadan buraya gelmiştik. Burada da terör örgütünün bombalı saldırısına maruz kaldık. Bu çocukların suçu ne ki saldırıyorlar?" dedi.

Saldırıların herkesi mağdur ettiğine işaret eden Özdemir, PKK saldırıları nedeniyle hem evlerinden olduklarını hem de yaralandıklarını belirtti.

"Terör saldırılarından dolayı evimizi, eşyalarımızı zalimlere bırakmak zorunda kaldık. Çocuklarımın geleceği için Kızıltepe'ye geldim. Ben Kürt'üm, sülalem de Kürt." ifadelerini kullanan Özdemir, bu saldırıların kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Özdemir, saldırılardan dolayı mağdur olduklarını anlatarak, devletten destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Gündem Haberleri

Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"
Netanyahu "barış anlaşması imzalanmasını" engelliyor