PKK Kundakçıları Suç Üstü Yakalandı

Adana'da bazı araçları kundaklayan ve emniyet müdürlüğünün arka sokağına ve bir polis merkezine ses bombası atan 2 kişi yakalandı.

Adana'da, PKK yandaşı olduğu belirtilen ve kentteki bazı araçları kundaklayan, emniyet müdürlüğünün arka sokağına ve bir polis merkezine ses bombası atan iki kişi suçüstü yakalandı.

Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bazı araçları kundaklayarak PKK propagandası içeren not bırakan, emniyet müdürlüğünün arka sokağına ve bir polis merkezine ses bombası atan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayların meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahısların kaçış güzergahlarını ve gidebilecekleri yerleri tespit etti.

Şüphelilerin kullanabileceği tahmin edilen sokaklarda ve caddelerde önlem alan ekipler, yüzü maskeli ve elleri eldivenli 2 kişiyi benzin bidonlarıyla merkez Seyhan ilçesi Kıbrıs Caddesi'nde başka araçları kundaklamak istedikleri sırada yakaladı.

TEM Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan zanlılar F.A (17) ve İ.Ö (14) Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Gündem Haberleri

Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"
Netanyahu "barış anlaşması imzalanmasını" engelliyor