PKK, Ethem Türkben’i Çocuklarının Önünde Vurdu!

Adana’da camiden evine dönen Ethem Türkben adlı Müslüman, çocukları ile sofrada iken evini basan PKK’lı çeteler tarafından şehit edildi.

HAKSÖZ-HABER

İstanbul’dan sonra bir şehit haberi de Adana’dan geldi.

İLKHA’da yer alan habere göre Adana’nın Seyhan ilçesinde akşam namazını kıldığı camiden evine dönen Ethem Türkben (30) çocukları ile sofrada iken evini basan PKK’lı çeteler tarafından başından vurularak şehit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki Hazreti Enes Camii’nde akşam namazını kılan Ethem Türkben, daha sonra aynı sokakta bulunan evine döndü. Ailece akşam yemeği için sofraya oturan Türkben’in evini basan maskeli 3 kişi, Türkmen’i yakın mesafeden silahla vurdu.

Sofrada iken 3 çocuğunun gözleri önünde başından vurulan Türkmen, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı..

Türkben’in yakınları, saldırı sonrası olay yerinden kaçan maskeli saldırganların PKK’lı olduğunu, daha önce de kendilerinin sürekli bu kesimden tehditler aldıklarını söylediler.

Öte yandan, Türkben’in saldırıya uğradığı Gülbahçesi Mahallesi’nde bugün PKK tarafından yapılan korsan gösteriler nedeniyle, gün boyu kepenklerin kapalı olduğu, gece de sokak gösterilerinin sürdüğü öğrenildi. Mahallede PKK’nin çıkardığı gerginlik halen devam ediyor.

Adanalı Müslümanlar Sabah Erkenden Şehidin Cenazesi İçin Beklediler

Bu sabah (perşembe) saat 9.00'dan itibaren Adanalı müslümanlar Adlî Tıp Kurumu'nun önünde şehid cenazesinin teslim edilmesini beklediler: 

 

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası