“Peygamberimizin Hayatı” Oda TV’yi Rahatsız Etti!

Peygamberimizin Hayatı ve İslam İnanç İlmihali kitaplarının, kitap okuma yarışması kapsamında Fatih Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatıyla ilçedeki liselere dağıtılması, Oda tv’yi rahatsız etti.

Fatih Müftülüğünden temin edilen, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan çıkan Peygamberimizin Hayatı ve İslam İnanç İlmihali kitapları, kitap okuma yarışması kapsamında, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talimatıyla ilçedeki liselere dağıtıldı.

Medya Gündem'de yer alan habere göre okullara gönderilen 16 Ocak 2015 tarihli “Günlü” ibareli, Şube Müdürü Bahar Yılmaz imzalı talimatta şu ifadeler yer aldı:

“‘Kitap okuma yarışması’ ile ilgili lise öğrencilerine öğrenci sayıları kadar Fatih Müftülüğünce kitap dağıtımı yapılacaktır. Bilgilerinizi, 9. ve 10. sınıflar için Peygamberimizin Hayatı (Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları, İrfan Yücel) ve 11 ve 12. sınıflar için İslam İnanç İlmihali (Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları, Ümit Şimşek) adlı kitapların, Fatih Müftülüğünden öğrenci sayıları kadar araç ile yarıyıl tatilinden önce aldırılması, en geç karne günü öğrencilere dağıtımının yapılması hususunda gereğini önemle rica ederim”

Oda TV ise öğrencilere kitap okuma yarışması dolayısıyla Peygamberimizin Hayatı ve İslam İnanç İlmihali adlı kitapların okullara dağıtılmasını “skandal” ifadesiyle manşetine taşıdı.

 

Haber Haberleri

Sinan Ateş cinayetine karışan kuryeden ‘görev tamam’ pozu
Türkiyeli üniversitelerden ABD'deki öğrencilere Gazze desteği
Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan oldu
AK Parti'li Kanat, İsrail'i kınamayan yetkililerin konuşma meşruiyetlerini kaybettiğini vurguladı