Özür Dileriz! Hepinizi Öldürmediğimiz İçin!

Küstahlıkta sınır tanımayan Siyonistler iyice haddi aştı. Dani Danon, “Mavi Marmara’daki bütün insanları öldürmediğimiz için özür dilerim.” dedi.

Siyonist işgal parlamentosu Knesset üyesi Dani Danon, genel kurulda Başbakan Recep Tayyib Erdoğan'a hitaben yazdığını söylediği bir mektubu okudu. Danon mektubunda, Mavi Marmara gemisindeki dokuz Türkiyeli vatandaşın yerine bütün yolcuları öldürmedikleri için özür dilediğini belirtti.

Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu'nun başkanlık ettiği Likud Partisine mensup Danon yazdığı mektupta şunları ifade etti: "İsrail ordusuna mensup komando birliğinin gemide sade vatandaş oldukları hesabıyla sadece dokuz kişiyi öldürmesinden ötürü üzgünüm. İsrail gemide bulunan herkesin terörist olduğunu bilseydi, hepsinin öldürülmesi için kesinlikle talimat verirdi."

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre bu olay Filistin basınında "İsrail'den Erdoğan'a alaycı mektup" başlığıyla yer aldı.

Delirdiniz mi? Bir Şikel Bile Tazminat Yok!

Küstahlaştıkça küstahlaşan Dani Danon genel kurulda yaptığı konuşmada ayrıca, Türkiye'den özür dilenmesinin gerekli olduğunu düşünenlerin delirmiş olduğunu ve Türkiye'ye bir Şikel bile tazminat verilmemesi gerektiğini söyledi.

Dünyanın dört bir yanından katılımcılarla oluşturulan Özgürlük Filosu, beş yıldan beri Siyonist terör devletinin kuşatması altında bulunan Gazze'nin mahsur ve mazlum halkına insani yardım götürmek isterken, Gazze açıklarında terör devletinin cani ve katil ordusu tarafından 31 Mayıs tarihinde saldırıya uğramış, filodaki Mavi Marmara gemisinde bulunan 9 kardeşimiz işgal askerleri tarafından şehit edilmiş, 54 kişi de yaralanmıştı.

Mavi Marmara Haberleri

Mavi Marmara mağduru Osman Atalay 150 bin TL tazminat davası kazandı
'Mavi Marmara' gemisi icradan satıldı
Gülden Sönmez, Mavi Marmara ile ilgili yargı sürecini anlattı
Siyonist İsrail'in Mavi Marmara saldırısının üzerinden 11 yıl geçti
Bülent Yıldırım: Mavi Marmara bir dönüm noktasıydı