Özgür-Der’den İdlib’deki Suriyeli Yetimlere Ziyaret

Kurban organizasyonu için İdlib’e giden Özgür-Der ekibi arife gününde yetim çocuklarla bir araya geldi.

Özgür-Der mensupları ve gönüllülerinin Suriyeli kardeşlerimiz için bağışladığı kurbanların kesiminin takibi ve muhtaçlara dağıtımı için önceki gün İdlib’e geçen Özgür-Der ekibi, arife gününü yetim çocuklara ayırdı.

Çocuklara Giyecek ve Ailelere Ekmek Dağıtıldı

Fetih-Der, Özgür-Der ve İHH’nın katkısıyla yapılan Akrabat’taki Abdülhamid Han Yetim Yaşam Merkezi’nde çocuklara giyecek ve ailelere ekmek dağıtımı yapıldı. Engelli çocuklara da tekerlekli sandalye getirildi.

Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Özgür-Der Genel Başkan Yardımcısı Kenan Alpay, Özgür-Der Genel Sekreteri Musa Üzer, Haksöz dergisi editörü ve Grup Yürüyüş solisti Mehmet Ali Aslan ve Abdullah Kaya’dan oluşan ekip, Diyarbakır Özgür-Der ve Bilgi ve Erdem Vakfı adına Diyarbakır’dan gelen Yavuz Karaoğlu, İbrahim Bars, Mehmet Bars, Mustafa Erdem ve Yusuf Kaya ile birlikte yetimleri giydirdiler, onlara bayramlık hediye ettiler.

Yaralıları Ziyaret

Akşama doğru İdlib merkezde yaralı mücahidlerin bulunduğu iki sağlık merkezini ziyaret eden ekip, arife günü orucunu İdlib’deki Müslümanlarla birlikte açtı.

Suriye Haberleri

ABD, Suriye'deki üslerine takviye gönderdi
Suriyeli astronot son yolculuğuna Azez’den uğurlandı
Yokluk içinde direnen belde: İdlib
Esed, bebek katili Suheyl Hasan'ı özel kuvvetlerin başına getirdi
Suriye’de yerinden edilen siviller bir bayramı daha evlerinden uzakta karşıladı