Okul saldırılarıyla ilgili provokatif paylaşımlara 127 gözaltı

İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırıları sonrası halkı yanıltıcı nitelikte paylaşımlar yapan, tehdit ve eylem çağrısında bulunan 127 şahsın yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları neticesinde yürütülen faaliyetler kapsamında 1115 URL adresine erişim engeli getirildiği belirtildi.

Ayrıca, halkı yanıltıcı nitelikte paylaşımlar yapan, tehdit ve eylem çağrısında bulunan 174 şahıs tespit edildi, 127 şahıs yakalandı.

Şüpheliler hakkında adli işlemler devam ediyor.

Açıklamada, "Provokatif nitelik taşıyan, halkı yanıltmaya ve milletimizin huzurunu bozmayı hedef alan paylaşımlara ve faaliyetlere yönelik çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir." denildi.

Gündem Haberleri

Selahaddin Demirtaş, Kur'an-ı Kerim'le alay eden alçağa mektup yazdı: Devamke
CHP'de 26 il başkanı görevden alındı
İstanbul'da yarın hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi bulması bekleniyor
Şanlıurfa merkezli 11 ildeki uyuşturucu operasyonunda 362 zanlı hakkında gözaltı kararı
Şile Belediyesine yönelik soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerden 13'ü tutuklandı