Newa'da Rejim Askerleri Esir Alındı

Muhalif grupların ortak operasyonu ile ele geçirilen 61. Merkez Askeri Üs bölgesinde operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Muhalif grupların ortak operasyonu ile ele geçirilen61. Merkez Askeri Üs bölgesinde operasyonların devam ettiği bilgileri geldi. 25.04.2014 Cuma günü bölgede arama tarama faaliyetlerini sürdüren muhalifkuvvetler, Newa çevresinde bir çok rejim askeri ile hizbullah militanını canlı olarak ele geçirdiğini duyurdu.

61. Merkez Askeri Üs bölgesinde 24.04.2014 Perşembe günü düzenlenen operasyonlarda en az 70 rejim askeri etkisiz hale getirilmişti. Askeri üssü ele geçiren muhalif kuvvetler, bölgede hakimiyeti tamamen ele aldıklarını duyurdular.

Esed Askerleri İle Hizbullah Militanları Esir Alındı

24.04.2014 tarihinde 70 rejim askeri ölü olarak ele geçirilirken, 25.04.2014 tarihinde bölgede bir çok şii militan ile rejim askeri öldürüldü. Bir çok rejim askeride canlı olarak yakalandı.  Açık arazide muhalif kuvvetlerden kaçmak için sınıra doğru ilerlerken yakalanan militanların göz altına alındıkları bildirildi.
 
Esir Alınan Rejim Askerleri ile Hizbullah Militanları

Kısa Mesafede Çatışmalar ve Esir Alınan Rejim Askerleri

İkra News

Suriye Haberleri

Rakka’da nehrin taşması sonucu araziler su altında kaldı
Suriye'de kamu çalışanlarının maaşlarına yüzde 50 zam yapıldı
Süveyda'da silah kaçakçılarına operasyon
Şam’da restoran, kafe ve eğlence mekânlarında alkol yasaklandı
İyiliğe Çağrı Derneği Şam’da binlerce aileye ulaştı