Muhalifler Esed ve İran Güçlerinin Sızma Girişimlerine Direnişle Cevap Veriyorlar

Rejim ve destekçisi terörist grupların İdlib’e ilerleme çabaları sürüyor. İdlib’in doğusunda yer alan Um Celal köyü mevkisinde ilerleme girişiminde bulunan Rejim ve İran destekli milisler Muhalifler tarafından hezimete uğratıldı.

Um Celal’den ilerleme girişiminde bulunan İran ve Rejim milisleri Muhalifler tarafından mayın tarlasına çekildi. Pusuya düşen milislerden ölü ve yaralıların olduğu ifade edildi.

Ayrıca, İran milislerini taşıyan zırhlı araç Muhaliflerin hedef alması sonucu içindekiler ile birlikte imha edildi.

Rejim tankı kendi milislerini vurdu!

Fetih Medya’nın bildirdiğine göre, ilerleme girişiminde bulunan milisler kendi tankları tarafından hedef alındı. Tankın kendi milislerini hedef alması sonucu birçok milis öldü ve yaralandı.

Yerel kaynaklar, Muhalifler ile Rejim ve İran destekli yabancı terörist gruplar arasında başlayan çatışmaların tüm şiddetiyle devam ettiğini aktardı.

Suriye Haberleri

Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz
Şam Kalp Hastanesi'nde ilk 5 ayda binlerce hasta şifa buldu
Yermuk Kampı Rusya, İran ve Esed rejiminin katliamlarının sembollerinden biri olmayı sürdürüyor