Muhacir Çocuklara Bayramlık Sevinci

Savaş muhaciri yetimler Ramazan Bayramına yeni bayramlık kıyafetleriyle girmenin mutluluğunu yaşadılar.

İslam dünyasında yaşanan savaşlar en çok çocukları etkiliyor.

Savaşta babalarını kaybeden Kafkasya, Ortadoğu ve Ortaasyalı yetimler bir bayrama daha buruk giriyorlar.

Kimisi babasını, kimileri ise hem baba hem de annelerini savaşta kaybeden çocukların hüznü, hayırseverlerin küçük katkılarıyla bir nebze olsun mutluluğa yerini bırakıyor.

Barınma ve eğitim masrafları İMKANDER tarafından karşılanan çocuklara, Ramazan Bayramı öncesinde yeni bayramlıklar alınarak hediye edildi.

Hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen kampanya kapsamında giydirilen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Gelin Bu Bayram Ümmetin Yetimleriyle Bayramlaşalım

İMKANDER tarafından yapılan açıklamada çocuklara yönelik faaliyetlerin süreceği belirtilerek, savaş muhaciri ailelerle birlikte yapılacak bayramlaşma programının Ramazan Bayramının 3. Günü saat 14.00 de İstanbul, Fatih Renk Düğün Salonu’nda düzenleneceği ifade edildi. Dernekle irtibat için imkander.org.tr internet adresine müracaat edilebilir.

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası