MHP ve DEM Parti ilk kez bayramlaştı  

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partiler birbirlerine bayram ziyareti gerçekleştiriyor. MHP ve DEM Parti, ilk kez bir bayram ziyaretinde bir araya geldi.  

Ramazan Bayramı dün başladı. Bayramın ikinci gününde siyasi partilerin bayram ziyaretleri başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), ilk kez bayramlaşan iki parti oldu.  

Bölücü terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını takiben örgüt ateşkes ilan etmişti. Örgütün lağvedilmesi gündemdeki yerini korurken MHP ve DEM Parti arasındaki buzlar da erimeye devam ediyor.  

İki parti heyetleri aynı anda karşılıklı olarak genel merkezlere bayram ziyaretine gitti.  

MHP'ye bayram ziyaretlerine giden heyette DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez, Halklar ve İnançlar Komisyonu Üyemiz Zeyno Bayramoğlu yer aldı.  

'YELPAZEYİ GENİŞLETTİK'  

DEM Parti'yi ziyaret eden heyetteki isimlerden biri ise İsmet Büyükataman'dı. Büyükataman, "Bugün bayram, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu bir gün. MHP olarak bu bayramda sayın Genel Başkanımızın takdir ve tasarruflarıyla yelpazeyi oldukça genişlettik." dedi.  

  

 

Haber Haberleri

Yönetici ile görevli arasındaki "tehdit" davası Gazze'ye bağışla sona erdi
"Tefecilik" ve "nitelikli yağma" yapan suç örgütüne yönelik operasyonda 18 kişi tutuklandı
İstanbul merkezli 14 ildeki uyuşturucu operasyonunda 324 şüpheli tutuklandı
Çeteler, çocukların "değerli olma" arayışını suça çeviriyor
Organize suç örgütlerine yönelik 12 ildeki operasyonlarda 109 şüpheli yakalandı