Memur Alımları İçin Başvurular Nisanda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, kamu kurumlarına yerleştirme için KPSS'ye giren adayların başvurularının 16-24 Nisan tarihleri arasında alınacağını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, 2015'te kamuya atama yapmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından memur taleplerini toplamaya başladıklarını bildirdi.

Bakan Çelik, şunları kaydetti:

"2015/1 yerleştirme işlemlerinde memur talebi olan kurumlarımız, taleplerini 20 Mart'a kadar Devlet Personel Başkanlığımıza bildirecekler. Toplanan taleplere göre, ilana çıkılmasının ardından, 16-24 Nisan tarihleri arasında başvurular alınacak. 2014 KPSS ve EKPSS sınavlarına girmiş olan adayların, bu tarihler arasında başvurularını yapmalarını gerekiyor. Yerleştirme taleplerinin toplanmasına ve yerleştirme takvimine ilişkin detaylı bilgi http://www.dpb.gov.tr web adresinde yer alacaktır."

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor