Meclis’ten ‘Boşanma Komisyonu’

Boşanmaları araştırmak üzere Meclis Komisyonu kurulması yönündeki karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Komisyon, "Aile kurumunun güçlendirilmesi için alınabilecek önlemleri" araştıracak.

Boşanmaların araştırılması ve aile kurumunun güçlendirilmesi için Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara dışında da çalışabilecek bir komisyon kurularak, aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar ile boşanmaların araştırılması hedefleniyor. Komisyonun amacı, aile kurumunun güçlendirilmesi için alınması gereken önlemleri belirlemek.

Bu araştırmayı yapacak komisyon, 17 üyeden kurulacak ve çalışma süresi başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üye seçimi tarihinden başlamak üzere 3 ay olacak.

Kaynak: AA

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası