Marmara ve Egede 6.2 Şiddetinde Deprem

İstanbul'da saat 16.16'da deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Çanakkale ve büyüklüğü 6,2...

Ege Denizi merkezli Saros körfezinde meydana gelen deprem İstanbul, İzmir ve Bursa'nın yanı sıra çevre illerden de hissedildi. Depremin 15'er saniye aralıklarla meydana geldiği öğrenildi.

Marmara ve Ege bölgelerindeki tüm illerde hissedilen ve yarım dakika süren deprem büyük paniğe neden oldu. 

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğünde depremde, şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmadığını söyledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aydın Büyüksaraç, Ege Denizi'ndeki 6.2 şiddetindeki depremle ilgili, ''Bu deprem beklenilen büyük depremin devamı değil. Bağımsız bir deprem, öncü bir deprem de değil'' dedi.

 

Haber Haberleri

Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor
Hakkari merkezli soruşturmada "20 milyar liralık suç ağının yönetim merkezi" deşifre edildi