Mahçupyan Başdanışman Görevinden Ayrıldı

Başbakanlık kaynakları; Etyen Mahçupyan'ın Mart ayında yaş haddinden emekli olduğunu belirterek, Başbakan Davutoğlu'nun resmen danışmanı olmadığını söyledi.

Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın, 9 Mart itibarıyla yaş haddinden emekli olduğu belirtildi.


Başbakanlık kaynakları, gazetecilerin sorusu üzerine, Etyen Mahçupyan'ın, emekliliği nedeniyle artık Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun resmi Başdanışmanı olmadığını bildirdi.


Yetkililer, "Ancak kendisi Başdanışman olmadan önce nasıl Sayın Başbakanımız tarafından fikirlerine önem verilen bir aydın ise bundan sonra da kendisinden, fikirlerinden birçok başka isimden olduğu gibi bu çerçevede, Sayın Başbakanımız yararlanabilir, yararlanacaktır" ifadesini kullandı.

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı