Macaristan, çocukları korumak için LGBT yürüyüşüne izin vermeyecek

Macaristan Başbakanı, dünyada ailenin en önemli unsur olduğunu ve çocukların korunması gerektiğini belirterek, LGBT bireylerin düzenlediği gösteriye bundan sona ülkesinde izin verilmeyeceğini, böyle bir şeyin zaten olmaması gerektiğini söyledi.

Orban, Macar devlet radyosuna ulusal ve uluslararası gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünyada en önemli unsurun aile olduğunu vurgulayan Orban, "Ailelerin bir arada kalması için yardımcı olmalıyız. Böylece çocuk sahibi olanların, olmayanlara göre daha kötü durumda olmamasını sağlamalıyız. Aile mantığı, yaptığımız düzenlemeleri organize edebileceğimiz diğer ilkedir." görüşünü paylaştı.

Orban, önceden insanların gelir düzeylerine göre yardım ve desteğin yapılıp yapılmamasının düşünüldüğünü buna artık çocuk sahibi olup olmadığının da eklenmesi gerektiğini belirterek, "Çocuk sahibi mi değil mi? bu vergi sistemine yansımalı." şeklinde konuştu.

Filistin Haberleri

İşgalci İsrail güçleri Hebron'da Filistinli ailenin evini yıktı
Gazze'de 20 binden fazla yaralı tedavi bekliyor
Filistin, İsrail'in 11 milyar dolarlık varlığını alıkoymasının ardından uluslararası topluma çağrıda bulundu
BM: Gazze'de yerinden edilen 1,7 milyon kişi son derece kötü koşullarda yaşıyor
BM raporu: İsrail, Filistinli çocukları kasten hedef alıyor