Lice ve Hani'de Sokağa Çıkma Yasağı

PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyon nedeniyle, Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerindeki 22 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten PKK mensuplarına yönelik Hani ilçesinin Yukarı Turalı, Şabek ve Damlatepe mahalleleri ile Lice ilçesinin Birlik, Şenlik, Akçapınar ve Tuzlaköy mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon düzenleneceği belirtildi.

Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, Hani'nin Yukarı Turalı, Akçayurt, Kaledibi, Başaklı, Taşburun, Güzelce, Karapilyar, Aşağı Turalı, Damlatepe, Çay, Horsel, Mezartarlası, Sıraevler ve Karapilyari mahalleleri ile Lice ilçesinin Elmadere, Boyluca, Ayaz, Akçapınar, Şenlik, Tuzlaköy, Birlik ve Şakan mahallelerinde 4 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 17.00'den geçerli olmak üzere, ikinci bir duyuruya kadar giriş ve çıkış ile sokağa çıkma yasağı kararı alındığı bildirilen açıklamada, söz konusu yasağa uyulmasının can ve mal güvenliği açısından önem arz ettiği kaydedildi.

AA

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı