Kürt halkını emperyalizmin aparatı haline getirmeye ahdetmişler!

DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan, Suriye için “Demokratik Konfederal sistem” önerisinde bulundu…

HAKSÖZ HABER

PKK ve siyasi uzantısı Suriye için çözüm önerisini sunabilecek bir durumda olmamasına rağmen Suriye’deki işgalci varlığını meşrulaştırmaya çalışıyor. Suriye Kürtlerine insan muamelesi dahi yapmayan Esed rejimi ile her türlü gayrı meşru ilişkiyi kurarak ele geçirdiği bölgelerdeki varlığı tehlikeye düşen PKK’nın siyasi uzantısı olan DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, DEM’lilerin yıllardır yaptığını yaparak Batı’ya hoş görünmek için bin takla attı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PKK çizgisine yakın Kürtlerin coğrafyada Batının emellerinin bekçisi olacağını vaat eden Öcalan ardından ise Suriye için çözüm önerisini dile getirmiş:

“Demokratik Konfederal sistem” Abdullah Öcalan’ın Stalinist teori çerçevesinde oluşturduğu yönetim formülü olarak lanse edilirken Ömer Öcalan açıkça Kürt halkını bölgenin değerlerinden ve gerçekliklerinden kopararak emperyalizmin kullanışlı aparatı haline getirmeye ahdettiklerini ilan ediyor.

Suriye’de işgal altında tuttuğu bölgelerdeki Araplara ve dindar Kürtlere zulmeden PKK, ABD’nin maddi ve askeri yardımıyla kendisine “devletçik” inşa etmeye çalışırken Kürt halkını ise kültürel ve siyasal sömürüye açık hale getiriyor!

Gündem Haberleri

Muhammed Kavi'nin ölümü üzerindeki sorular aydınlatılacak mı?
Yabancı istihdamında düzenleme: Çalışma izni muafiyeti geldi
Gelir arttıkça ibadet de yardım da azalıyor
Mizahınız da aşağılık zihniyetiniz de batsın! Kur'an-ı Kerim'le alenen alay etti
10 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'te