Kırşehir'de İşyeri Yakılan Esnaftan Tepki

Kırşehir'de dünkü PKK saldırılarına tepki eylemleri sırasında yakılan işyeri sahipleri olaylardan Kırşehir halkını sorumlu tutmadıklarını belirtip 'Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız' yazılı pankart astı.

Kırşehir’de PKK'yı protesto esnasında yakılan işyerlerinden birisi olan ÇÖL PAZARI konfeksiyon mağazası sahipleri Hüseyin Beydoğan ve Servet Beydoğan bu çıkan olaylardan Kırşehir Halkı sorumlu değildir dediler. Kırşehir’de 75 yıldan beri faaliyette olduğunu yakılan ve harap edilen mağazasına iki pankart astılar. Asılan Pankartlardan birinde “Mağazamıza yapılan bu saldırı Kırşehir halkı tarafından değil, şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürükleyeme çalışan provokatörler tarafından yapılmıştır” diğer pankartta ise “ Yüzyıllardır bir bütünüz ve bütün kalacağız ” pankartları asıldı.

Mağaza sahiplerinden alınan bilgiye göre Bundan sonraki süreçler böyle devam etmez ve buna izin vermeyeceğiz. Kırşehir hepimizin. Kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Toplumu germemek ve kutuplaştırmamak lazım. Bütün halkımızdan sağ duyulu olmasını bekliyoruz dediler.

(Kırşehir Haber)

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor