Kim Bu Kadınlar?

Kadınlar adına kendilerinde konuşma yetkisi gören feminist kuruluşlar hapisteki kocalarını bekleyen binlerce mağduru kadından saymıyor!

HAKSÖZ-HABER

Gündemdeki infaz yasası düzenlemesi evlilik düşmanı kadın örgütlerini harekete geçirmiş durumda. İnfaz yasasında erken yaşta evlendikleri için cezalandırılanların mağduriyetini gidermeye yönelik düzenlemelere şiddetle karşı çıkan bu örgütler karşı kampanya yürütüyorlar.

Bu örgütlerin infaz yasasıyla gündeme gelecek örtülü aftan herkesin yararlanmasını savundukları biliniyor. Ama aynı zamanda da tam bir adaletsizlikle çocuk istismarı kapsamına sokulan erken yaşta evlilikler yüzünden mağdur edilenlerin infaz indiriminin dışında tutulmasını talep ediyorlar. Ve en ilginci de bu taleplerini tüm kadınların talebi gibi sunuyorlar.

Küçük yaşta evlendikleri için kocaları ‘çocuk istismarcısı’ olarak damgalanan ve uzun hapis cezalarına çarptırılan binlerce genç kadının, annenin feryadına kulaklarını kapatan bu örgütlerin en belirgin özellikleri ise toplumu çürüten flört ve zina gibi haramları pervasızca savunuyor oluşları.

Medya Haberleri

Disney'in dev yapay zeka yatırımı neden büyük bir krize girdi?
Savaşın dijital mirası: Sahte haber endüstrisi
İsrail yanlısı Ellison ailesi Amerikan medyasında tekel oluyor: CBS’ten sonra CNN’i de alıyorlar
CPJ: Son 2 yılda dünya genelinde ölen gazetecilerin üçte ikisinden israil sorumlu
Ramazan ayında siyer-i nebiyi hatırlamak için güzide bir imkân: Asr-ı Saâdet Radyo Tiyatrosu