Kılıçdaroğlu'ndan Akıl Almaz Twitter Gafı!

Başbakan Erdoğan'ın Twitter'ın vergi kaçakçısı olduğuna dair sözlerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maliye'ye Türkiye'de temsilciliği olmayan Twitter'a vergi incelemesi yapılması için yol gösterdi: "Eğer vergi kaçakçısı ise gönderirsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin grup toplantısında, ülkemizde temsilciliği olmayan ve Devleti bu zamana kadar hiç bir şekilde muhatap almayan Twitter'a vergi incelemesi başlatılmasını istedi.

Aynı zamanda hesap uzmanı olan ve uzun yıllar Maliye Bakanlığı'nda bu görevi yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hükümete Twitter'a vergi incelemesi için akıl almaz bir yol önerdi. Başbakan Erdoğan'ın Twitter'ı vergi kaçakçılığı yapmakla suçlamasına tepki gösteren CHP Lideri "Gönder vergi memurlarını incelesin" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Eğer vergi kaçakçısı ise gönderirsin vergi müfettişlerini incelerler raporunu yazarlar" diye konuştu.

(a haber)

 

Haber Haberleri

Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor
Hakkari merkezli soruşturmada "20 milyar liralık suç ağının yönetim merkezi" deşifre edildi