KHK'lı Prof. Dr Haluk Savaş Pasaportunu Aldı: 'Mucizevi Bir Şey Gerçekleşti'

Kanser tedavisi görmek için yurt dışına çıkışında pasaport engeliyle karşılaşan KHK'lı Prof. Dr. Haluk savaş, Adana Valiliği'nin kararı sonrası pasaportunu aldı.

Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Haluk Savaş, pasaportunu alarak Türkiye'de olmayan alternatif kanser tedavi yöntemlerinden yararlanabilme imkanı kazandı.

Savaş, sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla, pasaportunu aldığını duyurarak kendisine destek olanlara teşekkür etti.

KHK'lı olduğu için pasaport sahibi olamayacağını öğrenmesi ardından sosyal medya ve toplumun desteğiyle gelinen noktayı "mucizevi" olarak tanımlayan Haluk Savaş ve eşi için pasaportlar 20 Mayıs itibariyle ulaştı.

Prof. Dr. Haluk Savaş, euronews Türkçe'ye konuşmuş, cezaevinde başlayan hastalık süreci ve sonrasını anlatmıştı.

Savaş ve eşine pasaportlar, Savaş'ın kanser hastalığı nedeniyle "zaruri haller kapsamında" düzenlendi.

Gündem Haberleri

Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!
CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!
Cuma Hutbesi'nde tevekkül uyarısı: Önce tedbir sonra dua
Marmaris belediyesine rüşvet operasyonu: 3 gözaltı
CHP'li Uşak Belediyesine rüşvet operasyonu: 11 gözaltı