Katil İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yeni bir hava saldırısı düzenledi

İşgalci İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Beyrut'un Dahiye bölgesi bir kez daha İsrail'in hava saldırısıyla vuruldu. Bombardımanın ardından bölgeden yoğun dumanlar yükseldi.

Lübnan makamlarından ise hava saldırısında can kaybı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Dahiye'de "bir hedefe" hava saldırısı düzenlendiği belirtildi.

Saldırının hedefine yönelik detay verilmeyen açıklamada, bombardımana ilişkin bilgilerin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

İşgal ordusu, düzenlediği hava saldırılarında Lübnan'ın güneyi ve doğusunun yanı sıra sık sık başkent Beyrut'ta "Hizbullah'ın kalesi" olarak nitelenen Dahiye bölgesini hedef alıyor.

Dahiye'ye 27 Eylül'de düzenlenen hava saldırılarında Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ve Güney Cephesi Komutanı Ali Karaki öldürülmüştü.

Lübnan Haberleri

İsrail saldırıları ve ablukası, Lübnan'ın güneyinde ekonomik çöküşü ve göç baskısını artırıyor
Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
Siyonist çete Lübnan'da Cemaat-i İslami yöneticisini kaçırdı
İşgalci İsrail Lübnan'da biri çocuk 3 kişiyi katletti
Trablusşam'da çöken binada 9 kişi hayatını kaybetti