Kars'ta TÜİK Bürosuna Silahlı Saldırı: 7 Ölü

Kars'ta cinnet getiren eski bir TÜİK çalışanı olduğu belirtilen saldırgan 6 kişiyi silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Kars'ın Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu'nu bu sabah mesainin başlamasıyla birlikte basan silahlı kişi, 6 kişiyi öldürdü.

Saldırgan intihar etti. Kars'ta TÜİK Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu'nu bu sabah mesainin başlamasıyla birlikte basan silahlı kişi, 6 kişiyi öldürdü.

Şahsın eski bir çalışan olduğu, kısa bir süre önce de işten çıkartıldığı öğrenildi.

KARS VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Kars Valisi Eyüp Tepe, TÜİK Bölge Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıya ilişkin, "Olayın siyasi bir yönü yok. Tamamen bir personel olayı. Psikolojik sorunları olan bir personel. Olaya ilişkin açıklama birazdan tarafımızca yapılacaktır" dedi. 

 

Haber Haberleri

Efkan Ala’dan Çözüm Süreci mesajı: Nisan da olabilir sonrası da
MİT Başkanı Kalın, İstanbul'da Hamas heyetiyle görüştü
Nureddin Yılmaz vefat etti
Türkiye'de yaklaşık 1,8 milyon yaşlı tek başına yaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail binlerce insanı katletti, bunun bedelini ödeyeceğinden hiç şüphem yok