İstanbul'daki Polis Denetimlerinde 27 Kişiye Tutuklama

İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen tarihlerde kent genelinde asayiş, narkotik ve sahtecilik olaylarına yönelik çalışma yaptı.

İstanbul'da, 2-8 Kasım'da yapılan polis denetimlerinde çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 209 kişiden 27'si tutuklandı.

Polis ekipleri, ev, iş yeri ve otodan hırsızlıktan 15, dolandırıcılık, kapkaç ve yankesicilikten 28, açıktan hırsızlıktan 16, gasptan 2, uyuşturucu madde satışından 3, uyuşturucu madde bulundurmadan 12, emniyeti suistimal ve tırnakçılık gibi diğer suçlardan 25, cinsel taciz, madde bağımlılığı, ızrar, darp, tehdit, kaçak sigara ve içki, korsan CD/DVD, çalıntı mal alıp satmak, sahte para ve çekten 119 olmak üzere toplam 220 olaya müdahale etti.

Denetimlerde, aranan kişilerin de aralarında bulunduğu 209 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 27'si tutuklandı.

AA

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı