İstanbulda Polis Karakolu Önünde Patlama

Sultangazi polis karakolu önünde canlı bombalı bir saldırı gerçekleştirildi. 1 polis öldü; 7 kişi yaralandı.

İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'nde bir patlama meydana geldi.

Saat 11.00 sularında meydana gelen patlama nedeniyle 1 kişi öldü, 4'ü polis 7 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu kaydediliyor. Hayatını kaybeden polis memurunun Bülent Özkan olduğu açıklandı. 

Özkan'ın 16 Eylül'de düğününün olacağı, bir süredir de düğün davetiyesini dağıttığı öğrenildi.

Kendini Patlatmadan Önce İçeriye El Bombası Attı

Karakol bahçesindeki patlama canlı bomba saldırısından kaynaklandı. Canlı bombanın nizamiye kapısından girerek karakolun girişinde x-ray kapısının önünde önce içeriye el bombası attığı, daha sonra üzerindeki patlayıcıları ateşlediği belirtildi. Karakolun içinde de patlamamış bir el bombası bulundu.

Patlama nedeniyle karakolun giriş kapısında çökme meydana geldi.

Olay yerine ambulansların sevk edildiği öğrenildi. İkinci patlama ihtimaline karşı patlamanın olduğu bölge emniyet şeridiyle çevrildi.

Olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, canlı bombanın 25 yaşlarında bir erkek olduğunu açıkladı.

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor