IŞİD İkinci Japon Rehineyi de Öldürdü

IŞİD, Japon rehinenin öldürülüşünü gösteren bir video paylaştı. Japon hükümeti, gazeteci Kenji Goto'nun ölümünü gösteren videonun doğruluğunu incelediklerini bildirdi.

Bir internet sitesi, IŞİD'in rehine tuttuğu Japon gazeteci Kenji Goto'yu öldürdüğünü gösteren bir video paylaştığını bildirdi.

Görüntülerde, IŞİD'in daha önce yayınladığı infaz videolarına benzer şekilde turuncu kıyafetli Goto'nun diz çökmüş halde boğazına bıçak dayandığı görülüyor.

İngilizce konuşan yüzü maskeli IŞİD üyesi Japonya Başbakanı Şinzo Abe'ye hitaben,"Kazanılması mümkün olmayan bu savaşta yer alma kararın yüzünden, bu bıçak sadece Kenji'yi değil, nerede olurlarsa olsunlar bütün halkını katledecek. Japonya'nın kabusu başlasın" dediği duyuluyor.

Haber Haberleri

Bakanlar Fidan ve Güler ile MİT Başkanı Kalın Suriye'ye ziyarette bulundu
Stadyumlarda slogan gerilimi: Leyla Zana üzerinden ırkçı-provokatörlük
Kocaeli'de keşif ve gözetleme amaçlı kullanılan İHA bulundu
İBB’nin Fidanlık projesinde mescid sansürü: Halk tepkili
Gain Medya'ya kayyum atandı