İşgüzar Muhabir Haber Peşinde!

BirGün’ün şaşkın muhabiri destek amacıyla İslami Cephe bayrağı açan öğrencilerin fotoğrafını alıp “İslami Cephe Türkiye’de örgütlenmeye başladı” şeklinde haber yaptı.

HAKSÖZ-HABER

BirGün gibi sol gazetelerin Suriye direnişi ve direnişi sahiplenen Müslümanlar aleyhindeki gayri insani yayınları devam ediyor. Tedavi edilen yaralılar üzerine gitmeyi gazetecilik başarısı ve maharet addeden sol medya, birçok üniversitede yetim ve yardım stantlarına saldıran çapulculara İstanbul Üniversitesinde cevap verilmesini de hazmedemiyor.

BirGün’ün işgüzar muhabiri Doğu Eroğlu tam da böyle bir habere imza atmış. Bazı İslami kuruluşları ve üniversitedeki Müslüman öğrencileri toplamış Suriyeli örgütlerin çalışması diye haber yapmış.

İslami Cephe’nin bayrağının ortaya çıkmasını ise daha önce mücahitlerin tedavi edildiği Gaziantep’teki hastanenin deşifre edilmesine bağlamış. Neymiş? Deşifre olmuşlar, artık gizlenme ihtiyacı hissetmeksizin örgütlenmeye başlamışlar. Nitekim ellerinde İslami Cephe bayrağı varmış! Bu mantıkla yıldızlı bere giyen herkes 26 Temmuz Hareketi ya da Bolivya Ulusal Kurtuluş Ordusu mensubu olmalı. Üstelik bu hareket ve ordu Türkiye'de uzun süredir yeraltında da yerüstünde de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor!!!

BirGün'ün haberi:

 

Medya Haberleri

Barış, medyanın savaş alanı haline geldiğinde
İsrail'in 'liberal' araştırmacı gazeteciliğinin bir saçmalığa dönüşmesi
RTÜK, yapay zeka tabanlı denetim sistemi "VİA+"yı hayata geçiriyor
Akit Tv muhabirleri CHP'liler tarafından saldırıya uğradı
Batı medyasının İran'a yönelik haberleştirme taktiklerinde Soğuk Savaş döneminden kalma yöntemler