İşgalciler Lübnan halkını göçe zorluyor

İşgal ordusu, Lübnan'a yönelik saldırılarını sürdürürken başkent Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesi için tahliye uyarısı yayınladı.

Siyonist rejim sözde Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, X hesabından yaptığı paylaşımda, Dahiye’de Gubeyri semtindeki bazı noktalara yönelik saldırı tehdidinde bulundu.

Sözcü, "İsrail tarafından yakın zamanda hedef alınacak Hizbullah’a ait ve onun menfaatine kullanılan tesislerin yakınında bulunuyorsunuz. Sizin ve ailenizin güvenliği için Dahiye bölgesindeki Gubeyri’de ekteki haritada belirtilen binalarla çevresindeki binaları derhal tahliye etmeniz ve en az 500 metre uzaklaşmanız gerekmektedir." uyarısı yaptı.

Siyonistlerin Lübnan saldırılarında kısa sürede hayatını kaybedenlerin sayısı üç bin 500'e yaklaştı.

Lübnan Haberleri

İşgal ordusu Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi
Hizbullah lideri Kasım: Çerçeve anlaşması yok hükmünde ve aşağılayıcıdır
Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı
Lübnan Cumhurbaşkanı: İsrail ile imzalanan çerçeve anlaşması, egemenliği yeniden kazanma yolunda ilk adım
İsrail ve Lübnan arasında yürütülen doğrudan müzakerelerin 5. turu Washington'da sürüyor